Therese Uggerud

Therese Uggerud

Daglig leder / Partner / Styremedlem

LinkedIn

Hvem er jeg, hva kan jeg og hva vil jeg?

Jeg har de siste årene følt og tenkt på at HR er noe alleselskap i større eller mindre grad må ha. Tankene gitt på at det er kanskje ikke lønnsomt å ansette noen, men det er jo det på sikt. Det handler om å ta vare på folka sine, inkludere alle, skape en god kultur og dette vil jo føre til økt lønnsomhet!
Når min drømmejobb ble annonsert måtte jeg bare søke – tenk å få bygge opp Stolt HR! Ha folk i ryggen og hjelp hele veien, men beholde grunntanken om at alle må ha HR?
Drømmejobben er nå sikret og jeg er på helt rett sted til helt rett tid!

 

Jeg har tidligere jobbet mye med ledelseskurs, rekruttering, employment branding, kursadministrasjon, kompetanse, og ulike systemer tilknyttet HR. Før det var det administrasjon, økonomi, personal og ledelse som var mine fag. Og erfaringen min stammer i all hovedsak fra bygg og anlegg, men også sosiale medier. En spennende kombinasjon som jeg mener kan komme godt med heri Stolt HR og også innen produktene vi skal levere.  

Stolt HR skal tenke nytt, tørre og prøve, vi skal tenke fremover og vi skal være der behovet er. Vi gir alle en sjanse og å rekruttere med HR-oppfølging er unikt – og noe alle som har rekruttert inn noen kan ha nytte av – en trygghet man har når behovet melder seg.
Jeg elsker denne tanken og jeg trigges veldig av at vi kan hjelpe flere selskap og flere personer, levert som enkeltprodukter.

 

Jeg har godt humør, liker utfordringer og mange baller i luften, og jeg er svært engasjert. Et annet beskrivende ord om meg er; STOLT.