Behnaz Ranjbar

Behnaz Ranjbar

Junior HR-konsulent

LinkedIn

Min bakgrunn kommer fra sikkerhetsbransjen hvor jeg har jobbet med diverse prosjekter på et internasjonalt nivå, etterretningsledet informasjonssamling, kundeservice, konflikthåndtering, brannvern, risikovurdering, resepsjonstjeneste, krisehåndtering og beredskap. Samtidig har jeg jobbet som ordensvakt på arrangementer og uteliv, hvor jeg har møtt på utrolig mangeforskjellige personligheter. Jeg har alltid likt (å jobbe med) mennesker, og er en typisk ‘people-person’ – i 2017 bestemte jeg meg for å endre retning, nemlig mot HR.

Jeg har nå en bachelorgrad i HR og personalledelse gjennom Høyskolen Kristiania. Siden januar 2022 har jeg jobbet med rekruttering innen bygg og anlegg.

For meg handler det om nysgjerrighet, åpenhet, se muligheter med mennesker, bygge relasjoner, medmenneskelighet, åpne dører, hente og levere kvalitet.

Fra 1.oktober 2022 begynte jeg som HR-medarbeider hos Stolt HR, og jeg gleder meg til denne reisen! Her leverer vi alt du eller din bedrift måtte trenge innenfor HR, for dette kan vi. Jeg oppfordrer deg til å ta en titt på våre tjenester her: Stolt HR

La oss knytte kontakt og bli litt bedre kjent med hverandre? Enda bedre; kanskje vi også kan samarbeide? 😁